TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC

Definitivno najTWINGO od svih modela TWINGO!
TWINGO E-Tech 100% electric
SADA U ELEKTRIČNOJ VERZIJI, TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC JE IZVRSTAN GRADSKI AUTOMOBIL!
Sada dostupan u novoj, potpuno električnoj verziji, potpuno novi Twingo E-Tech 100% electric ostaje vjeran blistavom, pametnom i prilagodljivom dizajnu koji ga je učinio tako popularnim. Uhvatite se u koštac sa gradskim saobraćajem uz agilnost i stil koji vam donosi  potpun novi Twingo E-Tech 100% electric! 
TWINGO E-Tech 100% electric spoljašnjost
Zvijezda među gradskim automobilima
Živahan i energičan, potpuno novi Twingo E-Tech 100% electric je opremljen električnim pogonskim sklopom i ima najbolji krug okretanja u klasi. Lako ćete upravljati u gradskoj gužvi.
TWINGO E-Tech 100% electric unutrašnjost
Povezano i pristupačno korisničko iskustvo
Uživajte u ekskluzivnim električnim povezanim uslugama direktno na ekranu osjetljivom na dodir od 7" vašeg multimedijalnog sistema EASY LINK ili iz vaše aplikacije MY Renault.
TWINGO E-Tech 100% electric gradski auto
Ide još dalje!
100% električan, 100% pametan! Uživajte u svakodnevnim putovanjima bez stresa uz WLTP* domet vožnje od 190 km u punom ciklusu i 270 km u gradskom ciklusu. Slijedeće punjenje može da pričeka!
TWINGO E-Tech 100% electric

TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC SE ODLIKUJE 100 % ELEKTRIČNIM IDENTITETOM

UŽIVANJE U VOŽNJI
Još zabavnije!
Da li vam teško pada gradska vožnja? Uz novi Twingo E-Tech 100% electric ćete se lako nositi sa gradskim saobraćajem! Potpuno novi TWINGO Electric ima snagu od 60 kW* (82 KS) i 160 Nm* obrtni moment, sve u kompaktnom formatu i sa najboljim krugom okretanja u klasi. Kombinuje agilnost i upravljivost gradskog automobila sa živahnošću električnog motora. 

To je definitivno najbolji TWINGO od svih modela TWINGO!
Još udobniji!
Potpuno novi TWINGO E-Tech 100% electric ima B način vožnje sa tri nivoa regenerativnog kočenja za svaki način upotrebe. 

Najviši nivo kočnica je savršen za gradsku vožnju. Omogućava vam manje korišćenje papučice kočnice i regeneraciju snage, čineći svakodnevnu vožnju lakšom. Čim otpustite papučicu gasa, automobil se prebacuje na regenerativno kočenje. Zaslužili ste pravo na odmor! 

Na auto putu odaberite nivo ravnomjernog kočenja i vozite bezbrižno. Uživajte u opuštenoj vožnji!
DOMET VOŽNJE I PUNJENJE
ELEKTRIČNA VOŽNJA NIKADA NIJE BILA TAKO JEDNOSTAVNA.
Potpuno novi TWINGO E-Tech 100% electric je opremljen baterijom od 22 kWh, koja nudi domet vožnje do 270 km u WLTP gradskom ciklusu* i 190 km u WLTP punom ciklusu*. Dovoljno za sedam dana bez problema! 

Aktivirajte ECO način da biste ograničili stepen ubrzanja i postavili maksimalnu brzinu na auto putevima, što vam omogućava da uživate u dometu vožnje do 225 km. 

Da li vam je potrebna pauza? Sa punjačem Chameleon možete da punite svoj potpuno novi TWINGO E-Tech 100% electric kod kuće, na poslu ili na bilo kom mjestu za punjenje naizmjeničnom strujom (22 kW AC). Vratite do 80% napunjenosti za samo 1 sat i približno 80 km vožnje za 30 minuta. To je jedna kratka pauza!
Naše povezane usluge su osmišljene da bi vam olakšale svakodnevni život.
Uživajte u potpunom multimedijalnom doživljaju uz Renault CONNECT! Programirajte svoje slijedeće punjenje, upravljajte nivoom napunjenosti baterije, pregledajte domet vožnje i prikažite najbližu stanicu za punjenje... Bilo da koristite multimedijalni ekran od 7” ili aplikaciju MY Renault, uživajte u električnim povezanim uslugama dizajniranim za optimizaciju vaših putovanja u vozilu TWINGO E-Tech 100% electric.

Svakodnevna električna vožnja nikad nije bila lakša!

PREDNOSTI

Vjeran svojoj legendarnoj ličnosti.
TWINGO E-Tech 100% electric

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC?