Prepoznatljiv dizajn

Twingo E-Tech 100% electric

Prepoznatljiva silueta...
Sa svojim odvažnim stavom, agilnom siluetom, kompaktnom veličinom i prilagođenim završnim obradama, potpuno novi  Twingo E-Tech 100% electric je šarmantan kao i uvijek. I dalje se može pohvaliti karakterističnim osobinama koje ga čine tako popularnim gradskim automobilom.

... sa 100% električnim detaljima.


dizajn unutrašnjosti

Funkcionalan i prilagođen prostor

Izgled može da zavara... Unutrašnjost kompaktnog vozila je i dalje prostrana. Potpuno novi Twingo E-Tech 100% electric nastavlja da nudi prostor i modularnost: nijedan kubni santimetar manje! Njegova pametna mjesta za odlaganje i višestruke mogućnosti prilagođavanja pružaju vam dobro dizajniran i živopisan enterijer!
Twingo E-Tech 100% electric unutrašnjost - 100 % električna instrument tabla
100 % električna instrument tabla
Ušteda energije, nivo napunjenosti, sistemi za pomoć vozaču, navigacija, itd. Brzim pogledom ćete saznati sve informacije koje su vam potrebne da biste pojednostavili svoje iskustvo 100% električne vožnje.
Twingo E-Tech 100% electric unutrašnjost - EASY LINK multimedijalni sistem
Mogućnost povezivanja na dohvat ruke
Pronađite svoja multimedijalna okruženja i povezane usluge da biste pojednostavili svoj svakodnevni električni život sa ekranom osjetljivim na dodir od 7” vašeg multimedijalnog sistema EASY LINK ili vaše aplikacije MY Renault.
Twingo E-Tech 100% electric unutrašnjost
Prilagođen enterijer
Presvlake, umetci za pogonske točkove, okruženje kontrolne table, okvir ventilacionih otvora i još mnogo toga. Ima mnogo kombinacija boja tako da možete da odaberete ambijent i kreirate enterijer upravo za vas.
Twingo E-Tech 100% electric unutrašnjost - veliki prtljažni prostor
Prostrana unutrašnjost
Uživajte u kapacitetu prtljažnika od 240 L. Uz ravan pod i potpuno preklopivo suvozačevo sjedište, potpuno novi Twingo E-Tech 100% electric takođe nudi i utovarnu dužinu od 2,31 m.
Twingo E-Tech 100% electric unutrašnjost - mjesta za odlaganje, pretinac za rukavice
Pametna mjesta za odlaganje
Posude za otpatke na zadnjim vratima, mreže ispod  sjedišta pozadi, središnji pretinac za odlaganje itd. Potrebno vam je da se organizujete? Postoji mnogo prostora za odlaganje u funkcionalnoj i pametnoj kabini.

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC?