Domet vožnje, baterija i punjenje

Twingo E-Tech 100% electric

Napunite svoj Twingo E-Tech 100% electric
Napunite svoj Twingo E-Tech 100% electric kod kuće, ispred tržnih centara i na svim javnim stanicama za punjenje (uključujući i javne stanice za punjenje u mreži Renault).  
KOD KUĆE
Kod kuće
Nemate vremena za gubljenje prije (ponovnog) odlaska na put? Instalirajte Wallbox** od 7,4 kW da napunite svoj potpuno novi TWINGO Electric od 0 do 100% za samo 4 sata.
NA POSLU
Na poslu
Lako napunite svoje električno vozilo na svom radnom mjestu na stanici za punjenje koje pružaju neke kompanije kao dodatnu pogodnost za svoje zaposlene. Na kraju vašeg dana, potpuno novi Twingo E-Tech 100% electric je spreman za vožnju!
NA JAVNIM STANICAMA ZA PUNJENJE
Neka bude brzo!
Vratite do 80% napunjenosti za samo 1 sat i do 80 km vožnje za 30 minuta sa standardnim punjačem Caméléon™. I vozite dalje!
* WLTP gradski ciklus odgovara gradskom dijelu standardizovanog ciklusa. WLTP puni ciklus je standardizovani ciklus. Sastoji se od 57% gradske vožnje, 25% prigradske i 18% vožnje auto putevima.

** Kućnu stanicu za punjenje Wallbox, povezanu kablom Mode 3 koji se isporučuje prilikom kupovine vozila, mora da postavi ovlašćeni stručnjak.

Povećajte domet vožnje

Twingo E-Tech 100% electric je opremljen povezanim uslugama koje se lako koriste i omogućavaju vam da maksimalno povećate domet vožnje.  
Alat za uštedu energije
Upravljajte potrošnjom energije u realnom vremenu! Alat za uštedu energije se prikazuje na instrument tabli i omogućava vam da jednim pogledom provjerite potrošnju energije. Provjerite da li trošite ili obnavljate energiju i optimizujte upravljanje dometom vožnje na putovanju.
ECO način
Gledajte dalje... I duže! Aktivacijom ECO tastera na središnjoj konzoli vašeg vozila Twingo E-Tech 100% electric možete da ograničite stepen ubrzanja i postavite maksimalnu brzinu. Time ćete svoj domet vožnje povećati do 225 km.
B Mode
“B mode” vam daje izbor od 3 nivoa regenerativnog kočenja, koji se aktiviraju u trenutku kada sklonite nogu sa papučice gasa. 

- U gradu koristite najviši nivo kočenja: čim podignete nogu s papučice kočnice, vaš potpuno novi TWINGO Electric znatno usporava dok obnavlja energiju. 

- Na auto putu, ujednačen nivo kočenja omogućava da vaš automobil slobodno ubrzava.

Planirajte i kontrolišite proces punjenja na jednostavan način

Upravljajte svojim električnim životom na lak način koristeći povezane usluge Renault CONNECT.
MY RENAULT
Upravljajte svojim vozilom na daljinu
Provjerite nivo napunjenosti baterije, planirajte punjenje u vrijeme izvan gužvi i isplanirajte različite etape svog puta, uključujući i zaustavljanja na stanicama za punjenje. Povežite se sa svojom aplikacijom MY Renault da biste jednostavno upravljali svojim svakodnevnim životom u 100% električnom vozilu.
MULTIMEDIJALNI SISTEM EASY LINK
Putujte bezbrižno
Pronađite najbližu dostupnu stanicu za punjenje, pratite svoj plan puta, uputite poziv, napišite SMS ili slušajte omiljenu muziku. Povezane usluge pružaju vam podršku u toku putovanja, a možete lako da im pristupite putem ekrana osjetljivog na dodit od 7 inča multimedijalnog sistema EASY LINK.  

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE TWINGO E-TECH 100% ELECTRIC?