Sistemi za pomoć vozaču

Više zadovoljstva u vožnji

Renault Megane

Pametan retrovizor
Nema više problema koje bi moglo da izazove blokiranje preglednosti od strane putnika ili prtljažnika. Vaš retrovizor prima slike direktno od kamere koja se nalazi na zadnjem prozoru.
Aktivna pomoć vozaču
Podesite kako će vaš Megane E-Tech 100% electric da reaguje u različitim uslovima saobraćaja. Od 0 do 170 km/h sistem reguliše vašu brzinu i održava bezbjedno rastojanje od vozila ispred vas, dok vaše vozilo održava u sredini vaše saobraćajne trake. U saobraćajnoj gužvi, vozilo se automatski zaustavlja i pokreće radi veće udobnosti i spokojnosti.

I još mnogo toga...

Renault Megane E-Tech 100% električan - prilagodljiva LED svjetla
Prilagodljiva LED svjetla (uključujući i svjetla za maglu)
Sistem automatski prilagođava oblik svjetlosnog snopa na osnovu saobraćajnih uslova i vremenskih prilika da bi poboljšao vašu udobnost i sigurnost.
Renault Megane E-Tech 100% električni - automatsko uključivanje dugih svjetala
Automatsko prebacivanje između dugih i oborenih svjetala
Aktivira se kamerom koja se nalazi na vrhu vjetrobranskog stakla. Kamera analizira protok svjetlosti u zavisnosti od osvijetljenja i uslova saobraćaja.
Renault Megane E-Tech 100% električni - pomoć pri kretanju uzbrdo
Pomoć pri kretanju uzbrdo
Automatski drži pritisnutu kočnicu 2 sekunde, čime vam daje dovoljno vremena da otpustite pedalu kočnice i pritisnete gas. Sistem se aktivira kada je nagib veći od 3%.
Renault Megane E-Tech 100% električan - Prilagodljivi tempomat
Inteligentni prilagodljivi tempomat
Pomaže vam da održite bezbjednu udaljenost od vozila ispred vas dok vozite. Sistem koči kada je rastojanje prekratko i, obrnuto, ubrzava kada je put ponovo slobodan. Takođe, prepoznaje kontekst puta, kao što je saobraćajna gužva ili kružni tok da bi se unapred prilagodila brzina.
Renault Megane E-Tech 100% electric - adaptive cruise control
Prilagodljivi tempomat
Pomaže vam da održite sigurnu razdaljinu od vozila ispred vas tokom vožnje. Sistem koči kad je rastojanje suviše kratko i ubrzava kad je put ponovo slobodan. 
Renault Megane E-Tech 100% električan - tempomat i ograničavač brzine
Tempomat i ograničavač brzine
Kontrolišite brzinu svog vozila pomoću dugmadi na upravljaču. Podesite maksimalnu brzinu da biste poštovali ograničenje brzine na putu.
DA LI STE SPREMNI DA VOZITE MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC?