MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC

Od konjske snage do električne snage
Renault Megane E-Tech 100% električan
Motor 220 KS
ili 160 kW
Dostupan u ekuilibre, tehno i iconic verzijama. Evolution verzija sa proširenim dometom dostupna samo sa 130 KS.
Ubrzanje 7.4 sec
0-100 km/h
Dostupan u verziji Evolution od 220 KS i verziji Equilibre.
Do 470 km
domet vožnje (WLTP)
Dostupan u Evolution verziji povećanog dometa.
Do 300 km
povećani domet za 30 minuta
Maksimalni domet u zavisnosti od WLTP kombinovanog ciklusa vožnje na stanici za brzo punjenje jednosmernom strujom sa snagom od najmanje 130 kW. Do 200 km povećanog dometa u ciklusu vožnje autoputem.

Potpuni doživljaj

Potpuni dizajn
Kompaktna karoserija limuzine, SUV stil, izvajan zadnji deo, sportske linije. Njegove aerodinamične linije daju mu istaknut izgled, za uzbudljivu vožnju. Točkovi od 20 inča, potpuno LED osvijetljenje, 3D traka sa odsjajem duge pozadi i zlatni hromirani detalji otkrivaju potpuno originalan dizajn.
ERGONOMIČAN I PROSTRAN
Ekskluzivna platforma Megane E-Tech 100% electric ima potpuno ravan pod. Dodatni prostor je oslobođen zahvaljujući proširenoj strukturi i novoj openR izuzetno tankoj kontrolnoj tabli: 209 mm prostora za noge pozadi, 33 L prtljažni prostor.
PREMIUM DOŽIVLJAJ U VOŽNJI
Dozvolite sebi da se opustite u novom putničkom prostoru u kome je sve dizajnirano da pojednostavi vaša putovanja. Pružite ruku sa svog podesivog, optimizovanog sjedišta i dodirnite veliki openR ekran u obliku slova L od 774 cm2.
PRILAGODLJIV DIZAJN I PROSTORI ZA ODLAGANJE
Induktivni bežični punjač naprijed, USB-C port pozadi, centralni odjeljak za odlaganje, 33 L centralnog i bočnog prostora za odlaganje i 440 L zapremine prtljažnika. Megane E-Tech 100% electric poboljšava život u vozilu.

POTPUNO ELEKTRIČAN

360° INOVACIJE
Nova CMF-EV platforma je opremljena ultra tankom baterijom od 60 kWh i kompaktnim elektromotorom od 160 kW. Optimizovana raspodjela težine, duže međuosovinsko rastojanje, potpuno ravan pod i nisko težište daju automobilu veću agilnost i više prostora u vozilu.
VEĆI DOMET
Toplotna pumpa, u kombinaciji sa inovativnim sistemom za upravljanje toplotom, automatski reguliše temperaturu putničkog prostora, baterije i motora. Kakvi god bili spoljni uslovi, imaćete koristi od optimizovanog raspona i optimuma toplotne udobnosti*. 

* Standardno u verzijama Evolution, Techno i Iconic. Zavisi od izbora za verziju Equilibre.
NAPREDNA AERODINAMIKA
Potraga za inovativnom aerodinamikom takođe pomaže da se poveća domet vožnje. Njegova ograničena visina, oblik krova, uske gume, oblikovani branici i ručke na vratima koje se mogu uvući su strukturne karakteristike koje povećavaju njegovu efikasnost.
REDEFINISANJE VOZILA
Megane E-Tech 100% electric pridružuje vam se gdje god želite. Oslanjajući se na Renaultovo istraživanje i razvoj, nudi do 470 km domet vožnje (300 km sa baterijom od 40 kW).

* Domet je naveden u skladu sa WLTP postupkom.
RJEŠENJA ZA PUNJENJE
Rješenja za punjenje
Na raspolaganju vam je široka paleta prilagođenih opcija za punjenje kod kuće, na poslu ili na putu. Megane E-Tech 100% electric se isporučuje se s odgovaraujućim kablom koji se može koristiti pri punjenju kod kuće ili na javnoj stanici za punjenje.
POVEZANE USLUGE
Ostanite povezani sa svojim vozilom uz aprikaciju My Renault
Pojednostavite svoj svakodnevni život koristeći aprikaciju My Renault, tako što ćete preuzeti daljinsku kontrolu nad automobilom sa svog telefona: preostali domet vožnje, obližnje stanice, zakazivanje punjenja, planiranje putovanja i još mnogo toga. Pored toga što vam svakodnevno pomažu, Renaultove povezane usluge se takođe razvijaju i poboljšavaju tokom vremena novim funkcijama.
ČESTA PITANJA O ELEKTRIČNIM VOZILIMA
Česta pitanja o električnim vozilima
Imate pitanja o električnim vozilima? Potražite odgovore na posebnoj stranici.

POTPUNA TEHNOLOGIJA

POVEZANO ISKUSTVO VOŽNJE SA UGRAĐENOM GOOGLE USLUGAMA
Koristite openR sistem povezivanja sa ugrađenim Google uslugama* da biste konfigurisali do 5 naloga. Pristupite svojim omiljenim aplikacijama i uživajte u najboljem od Google-a bez povezivanja telefona.

* Google, Google Play, Android Auto, Google Maps i druge oznake su zaštitni znaci kompanije Google LLC
Premijum Harman Kardon zvuk
Ekskluzivni novi Harman Kardon sistem pruža impresivno iskustvo za sve putnike. Isporučuje ukupno 410 V preko 2 visokotonca sa strane kontrolne table, 2 niskotonca u panelima prednjih vrata, 2 visokotonca i 2 niskotonca u panelima zadnjih vrata i 1 niskofrekfentni zvučnik u prtljažniku. Muzika se pretvara u nezaboravno iskustvo sa 5 različitih zvučnih pejzaža i Quantum Logic Surround™ tehnologijom.
MAKSIMALNO POVEĆANA SIGURNOST
26 sistema za pomoć u vožnji i sigurnosnih sistema obećavaju bezbrižnu vožnju.
Renault Megane E-Tech 100% električan - sistemi za pomoć u vožnji
Sistemi za pomoć vozaču
Doživite intuitivnije i skladnije iskustvo vožnje sa 8 tehnologija za pomoć vozaču koje su dostupne u Megane E-tech 100% electric.
Renault Megane E-Tech 100% električan - sigurnost
Sigurnost
Vozite potpuno sigurno! Pametni sistemi za pomoć vozaču prate uslove u saobraćaju i upozoravaju vas na neočekivane događaje na putu.
Renault Megane E-Tech 100% električan - pomoć pri parkiranju
Pomoć pri parkiranju
Ne brinite više zbog paralelnog parkiranja i olakšajte parkiranje pomoću sistema za pomoć pri parkiranju.

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC?