Motori

KANGOO VAN

Više detalja o motorima

Smjestite se udobno i uživajte u vožnji! Program održavanja, koji preporučuje servisiranje vašeg vozila svake 2 godine ili 30.000 km*, pomaže vam da održite svoj Kangoo Van u optimalnom stanju.
DIZEL
Naši novi dizel motori, poboljšani eko načinom rada, daju vam bolju kontrolu nad potrošnjom goriva u skladu sa novim EURO6 DFULL standardom.
Blue dCi 75
Isplativ
Savršen partner koji će vam pomoći da zadržite kontrolu nad vašim budžetom! Ovaj AdBlue® turbo motor od 1.5L je takođe dostupan sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem i nudi 230 Nm obrtnog momenta. Uživajte u vožnji uz smanjenje potrošnje goriva.
Blue dCi 95
Efikasan
Ovaj  AdBlue® turbo motor od 1,5 L kombinuje efikasnost i zadovoljstvo u vožnji, sa svojih impresivnih 260 Nm obrtnog momenta. Sada je  dostupan sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem, a uskoro će biti dostupan i sa 7-stepenim automatskim mjenjačem sa dvostrukim kvačilom. Za još veću efikasnost goriva, izaberite eco-leader verziju sa ograničenjem brzine od 110 km/h da biste smanjili emisiju CO2 i povećali uštedu goriva.
Blue dCi 115
Svestran
Ovaj AdBlue® turbo motor od 1,5 L sa svojih 270 Nm obrtnog momenta nudi vam više snage da još više uživate u vožnji, dok pritom vodite računa i o potrošnji goriva. Sada je dostupan sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem, a uskoro će biti dostupan i sa 7-stepenim automatskim mjenjačem sa dvostrukim kvačilom. Pogodan je za teške terete i vuču, a razvijen je imajući na umu potrebe profesionalaca.
* U zavisnosti od toga šta se najpre dogodi. Može se razlikovati u zavisnosti od uslova vožnje.
BENZIN
Potpuno nova generacija ekonomičnih benzinskih motora visokih performansi sa smanjenim troškovima rada.
TCe 100 FAP
Isplativ
Ovaj turbo motor od 1,3 L sa direktnim ubrizgavanjem je dostupan sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem. Ima obrtni moment od 200 Nm da bi vam ponudio poboljšano iskustvo vožnje. Smanjite potrošnju goriva i ograničite emisije pomoću filtera za čestice i sistema za smanjenje NOx.
TCe 130 FAP
Super svestran
Ovaj turbo motor od 1,3 L sa direktnim ubrizgavanjem je opremljen filterom za čestice i sistemom za smanjenje NOx. Nudi obrtni moment od 240 Nm, za dinamično i raznovrsno iskustvo vožnje u kombinaciji sa impresivnom ekonomičnom potrošnjom goriva. Sada je dostupan sa 6-stepenim manuelnim mjenjačem, a uskoro će biti dostupan i sa 7-stepenim automatskim mjenjačem sa dvostrukim kvačilom. Odlučite se za eco-leader verziju sa ograničenjem brzine od 110 km/h da biste optimizovali potrošnju goriva i minimizirali emisiju CO2.
* U zavisnosti od toga šta se najpre dogodi. Može se razlikovati u zavisnosti od uslova vožnje.
Sada je dostupan i kao 100% electric
Otkrijte novi Kangoo Van E-Tech 100% electric, koji ima domet vožnje do 300 km (WLTP).