KANGOO VAN E-TECH 100% ELECTRIC

Spreman za velike stvari
Nouveau Renault Kangoo Van E-tech 100% électrique

100% electric

Do 300 km
dometa vožnje
u WLTP mješovitom ciklusu, dostupno samo u L1 verziji
Motor od 90 kW
ili 120 KS
Punjenje 170 km
za 27 minuta
na terminalu za brzo punjenje
Bez kompromisa
Isplanirajte na miru svakodnevnu vožnju. Kangoo Van E-Tech 100% electric ima najnoviju litijum-jonsku bateriju sa 100% upotrebljivim kapacitetom od 45 kWh. Performanse ili prostor? Nema potrebe da birate. Postavljanjem baterije ispod poda, Kangoo Van E-Tech 100% electric je sada dostupan u dve verzije (L1 i L2), i takođe povećava svoju utovarnu zapreminu do 4,9 m3. 

Punite na lak način punjačem od 11 kW. Vratite 100% svog dometa za 3 sata i 50 minuta. Uključite svoj Kangoo Van E-Tech 100% electric u standardni Wallbox. Žurite? Odlučite se za verziju od 22 kW 80 DC*. 27 minuta je dovoljno da vratite 170 km svog dometa

Na službenom ste putu? Koristite toplotnu pumpu da brzo zagrejete kabinu dok optimizujete domet vožnje. Kada je vozilo uključeno, čak i daljinski, daljinska kontrola klime vam pruža udobnu kabinu i 100% domet vožnje. 

* opciono
JEDNOSTAVNO PUNJENJE
Kangoo Van E-Tech 100% electric
Renault Kangoo Van E-Tech 100% électrique - Kod kuće ili na poslu
Kod kuće ili na poslu
Napunite svoj Kangoo Van E-Tech 100 % electric kod kuće ili na radnom mjestu upotrebom punionice ili pojačane utičnice.  
Renault Kangoo Van E-Tech 100% électrique - Na poslovnom putovanju
Na poslovnom putovanju
Uživajte u širokoj mreži javnih stanica za punjenje na putu, u zemlji ili inostranstvu.
SAMOSTALNI PROFESIONALCI
Rješenja Mobilize za napajanje
Mobilize rješenja za napajanje vam pomažu u vašoj električnoj mobilnosti bez obzira na vaše aktivnosti. Dobijate pomoć pri ugradnji sistema punjenja koji je prilagođen vašem vozilu i vašim potrebama.
Mobilize charge pass
Napunite svoj Kangoo Van E-Tech 100% electric lako i brzo u toku svojih putovanja koristeći Mobilize charge pass. Koristite svoj pametni telefon da biste locirali javne stanice za punjenje i provjerili da li su dostupne. Dobijte posebne cijene i sigurno platite svoj račun za punjenje.
Mobilize smart charge
Uživajte u pametnom punjenju. Koristite Mobilize smart charge za punjenje u najpogodnijem trenutku. Koristite aplikaciju za planiranje vremena punjenja. Vaš Kangoo Van E-Tech 100% electriv se puni automatski kada je potražnja za električnom energijom najmanja da bi se smanjio vaš CO 2 otisak uz najjeftiniju i najzeleniju energiju.
FLOTNA RJEŠENJA
Rješenja Mobilize za napajanje
Mobilize rješenja za napajanje pomažu preduzećima dok prelaze na električnu mobilnost. Njihovi stručnjaci dizajniraju rješenja za punjenje koja odgovaraju vašim potrebama i instaliraju ih na vašoj lokaciji, u vašim prostorijama ili kući vaših zaposlenih

Kangoo Van u najboljem izdanju

OPEN SESAME BY RENAULT™
Kangoo Van E-Tech 100% electric
* dostupno samo u L1 verziji
BOČNO OTVARANJE
Sa bočnim otvorom od 1,45 m, sistem Open Sesame by Renault ima prošireni bočni otvor u verziji L1. Olakšava utovar opreme i pojednostavljuje vaš svakodnevni rad. L2 verzija Kangoo Van E-Tech 100% electric ima bočni otvor od 83 cm.
DO 4.9 M3 TOVARNI KAPACITET
Napunite svoj Kangoo Van E-Tech 100% electric i konfigurišite njegovu unutrašnjost prema svojim potrebama. Uštedite prostor na podu. Možete lako da vozite predmete dužine do 2,5 metara ispod krova pomoću njegovog lakog unutarnjeg nosača koji se može uvući.
VUČA DO 1.5 TONE
Kangoo Van E-Tech 100% electric ima rekordan kapacitet za vuču do 1,5 tone.
OPREMA DIZAJNIRANA DA UNAPRIJEDI VAŠE POSLOVANJE
Kangoo Van E-Tech 100% electric 
20 sistema za pomoć vozaču
Vaša sigurnost je naš prioritet. Sistemi za pomoć vozaču Kangoo Van E-Tech 100% electric pomažu vam u gradu ili na dugim putovanjima. Oni uključuju prilagodljivi tempomat, aktivni sistem za kočenje u slučaju nužde i pomoć pri zadržavanju u saobraćajnoj traci. 

Kangoo Van E-Tech 100% electric ima inovativnu tehnologiju za putovanja bez problema. Možete da vidite iza vozila uz pomoć sistema za gledanje unazad. Oslonite se na pomoć protiv udara bočnog vjetra tokom lošeg vremena.
Easy Link multimedijalni sistem
Prilagodite svoje iskustvo vožnje! Povežite svoj pametni telefon sistemom za lako povezivanje preko Bluetooth-a, Android Auto™ ili Apple Carplai™. Sada možete da uživate u omiljenim plejlistama, aplikacijama i povezanim uslugama sa njegovog 8” ekrana osjetljivog na dodir. 

Pripremite svoja električna putovanja bez napora! Lako locirajte stanice za punjenje i optimizujte svoje putovanje pomoću navigacije i povezanih usluga.
Kangoo Van E-Tech 100% electric

SAVRŠENE DIMENZIJE
L1
L2