Dodaci i prerade

KANGOO VAN

Olakšajte svoj svakodnevni život pomoću naših poslovnih funkcionalnosti
UTOVARNI PROSTOR
Rotirajuća mrežasta pregrada sa preklopnim suvozačevim sjedištem - Kangoo Van
Rotirajuća mrežasta pregrada sa preklopnim suvozačevim sjedištem
Utovarite do 3,9 m3 tereta i iskoristite dodatnu dužinu za utovar (do 3 m) sa rotirajućom pregradom i preklopnim suvozačevim sjedištem.
Nosač Easy Inside* - Kangoo Van
Nosač Easy Inside*
Da li prevozite duge predmete? Opremite svoj Kangoo Van lakim unutrašnjim nosačem koji se uvlači. Kada je postavljen, ovaj nosač vam omogućava transport predmeta dužine od 2 do 2,5 m, a pri tome istovremeno oslobađa prostor na podu vašeg tovarnog prostora.
Povećan teretni prostor - Kangoo Van
Povećan teretni prostor
Da li prevozite težak teret? Odlučite se za povećani teretni kapacitet do 800 kg*.    
Dodatne ojačane brave - Kangoo Van
Dodatne ojačane brave
Teret koji transportujete može da bude veoma vrijedan. Odlučite se za naše dodatne ojačane brave.
LED osvijetljenje - Kangoo Van
LED osvijetljenje
LED osvijetljenje je tri puta snažnije od standardnog osvijetljenja. Osvijetljenost vašeg prostora za utovar je poboljšana tako da možete da radite danju ili noću u najboljim uslovima.

* biće dostupno kasnije

ZAŠTITA UNUTRAŠNJOSTI
Neklizajući drveni pod - Kangoo Van
Neklizajući drveni pod
Odaberite prilagođenu neklizajuću oblogu (9 mm) za zaštitu poda svog vozila Kangoo Van.    
Komplet drvenih obloga - Kangoo Van
Komplet drvenih obloga
Zaštitite teretni prostor svog vozila Kangoo Van kompletom prilagođenih drvenih obloga. Neklizajući drveni pod (9 mm) i bočne obloge (5 mm) štite pod, gornje dijelove bočnih zidova i zadnja vrata. Lukovi točkova ostaju vidljivi.
Gumeni zaštitni tepisi - Kangoo Van
Gumeni zaštitni tepisi
Zaštitite svoj Kangoo Van od prljavštine praktičnim i robusnim gumenim oblogama.  
Komplet polipropilenskih obloga - Kangoo Van
Komplet polipropilenskih obloga*
Da li tražite rješenje koje povećava izdržljivost tovarnog prostora vašeg vozila Kangoo Van i olakšava njegovo održavanje? Sa svojim prilagođenim neklizajućim podom (9 mm) i potpunom oblogom bočnih zidova od polipropilena, Komplet polipropilenskih obloga je savršeno rješenje!

* biće dostupno kasnije

PRIČVRŠĆIVANJE I VUČA
Do 10 prstenova za pričvršćivanje - Kangoo Van
Do 10 prstenova za pričvršćivanje
Pričvrstite i stabilizujte teret u svom vozilu Kangoo Van. Iskoristite 6 podnih prstenova za standardno pričvršćivanje i 4 na bočnim stranama.    
Standardna vučna kuka sa spregom od 13 pinova - Kangoo Van
Standardna vučna kuka sa spregom od 13 pinova
Da li vam je potrebno više prostora? Pomoću kuke za vuču vaš Kangoo Van može da vuče prikolicu. Sistem za kontrolu stabilnosti kuke za vuču sprječava zanošenje i tako čini da vaša putovanja budu sigurnija.  
MOTOR I TRAKCIJA
Extended Grip for Kangoo Van
Pojačano prianjanje
Da li treba da prođete blatnjavo gradilište ili teško prohodan put? Bez brige! Pojačano prianjanje je poboljšana karakteristika ESC-a. U kombinaciji sa gumama za sva godišnja doba, pojačaće prianjanje vašeg vozila i trakciju u vožnji i pri niskim brzinama na mekim i rastresitim podlogama sa slabim prianjanjem (prašina, pijesak, snijeg, mokra podloga itd.). Aktivno je do brzine od 50 km/h. Možete da ga aktivirate ručno i da nastavite svojim putem bez proklizavanja ili zaglavljivanja.
Zaštitna obloga ispod motora -Kangoo Van
Zaštitna obloga ispod motora
Da li često vozite gradilištima ili teško prohodnim putevima? Zaštitite svoj Kangoo Van i njegov motor zaštitnom oblogom.    
Ograničavač brzine - Kangoo Van
Ograničavač brzine
U skladu sa vašim potrebama, možete da koristite kontinuirani ograničavač brzine (postavljen na 30, 90, 100, 110, 130 km/h) da biste ograničili brzinu svog vozila, što smanjuje potrošnju goriva.    

OTKRIJTE NAŠE POSEBNE PRERADE KOJE ODGOVARAJU VAŠEM POSLOVANJU
PRIJEVOZ ROBE
Rashladno vozilo
Ispunite uslove za čuvanje kvarljivih namirnica i specifičnih proizvoda u vašem Kangoo Van. Instalirajte izotermnu/rashladnu ćeliju koja je u skladu sa važećim standardima i propisima.
POKRETNA RADIONICA
Pokretna radionica
Pretvorite svoj Kangoo Van u pravu mobilnu radionicu! Iskoristite prednosti specijalne opreme i Open Sesame by Renault da biste dobili kapacitet utovara većeg vozila, ali u kompaktnom modelu. Pojednostavite svoj svakodnevni život: pristupite svojim alatima bez potrebe da ulazite u tovarni prostor!