Renault Zoe E-Tech 100% electric

Dimenzije i specifikacije

Otkrijte dimenzije automobila Zoe E-Tech 100% electric

Da li će Zoe E-Tech 100% electric stati u vašu garažu? Dužina, visina, širina itd. Otkrijte detalje o svim dimenzijama.

Motori i specifikacije vozila Zoe E-Tech 100% electric

U potpunosti električan, zabavan i bez emisija

Elektrizirajući osjećaji

MOTORI R135 I R110
Motori R135 i R110
Dva nivoa motora
Motor R135 

Sa novim motorom od 100 kW, Zoe E-Tech 100% electric vam pruža još više uživanja i uzbuđenja! 135 KS i obrtni moment od 245 Nm omogućavaju vam uživanje u poboljšanim performansama za još veću svestranost i udobnost, posebno na autoputevima.

R110 motor

Sa snagom od 80 kW (108 KS) i obrtnim momentom od 225 Nm, motor R110 vašem vozilu Zoe E-Tech 100% electric daje performanse i svestranost za istinsku udobnost vožnje uz održavanje dometa. 
NAČIN VOŽNJE B
Način vožnje B
Manje kočite i opustite se!
Kada jednostavnim pritiskom na ručicu mjenjača aktivirate B način vožnje, Zoe E-Tech 100% electric više usporava čim otpustite papučicu gasa. To smanjuje upotrebu kočnice i omogućava vam uživanje u prijatnijoj i opuštenijoj vožnji.
ELEKTRONSKA RUČICA MJENJAČA "E-SHIFTER"
Elektronska ručica mjenjača "E-Shifter"
Promijenite jedan način vožnje u drugi jednostavnim prebacivanjem
Zaboravite na mehaničke ručice mjenjača! Uz elektronsku ručicu mjenjača "E-Shifter”, dovoljan je jedan pritisak dugmeta da biste se prebacili iz B načina vožnje u D način vožnje i obrnuto, ili da se prebacite u način vožnje unatrag. Odabrani način vožnje zatim se prikazuje na konzoli i na 10-inčnom ekranu vozača. Zoe E-Tech 100% electric će se blokirati čim isključite motor, ne treba uključivati način parkiranja.

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE ZOE E-TECH 100% ELECTRIC?