Renault Zoe E-Tech 100% electric

Autonomija, baterija i punjenje

Baterija Z.E. 50
Sa kapacitetom od 52 kWh, baterija Z.E. 50 modela Zoe E-Tech 100% electric omogućava vam da pređete do 395 km (WLTP*) bez potrebe za ponovnim punjenjem.
* Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno usaglašeni postupak ispitivanja putničkih i lakih komercijalnih vozila, standardizovan ciklus: 57% gradska vožnja, 25% prigradska vožnja, 18% autoput), za verziju Zoe E-Tech 100% electric Life opremljenu 15-inčnim naplacima. 

Povećajte autonomiju vožnje za svoj Zoe E-Tech 100% electric

Stvarna autonomija vožnje zavisi od kombinacije nekoliko faktora:
Zoe E-Tech 100% electric
Brzina
Što brže vozite, potrebno vam je više energije za održavanje brzine.
Zoe E-Tech 100% electric
Stil vožnje
Upotrebljavajte E-Tech tehnologiju kao što je smanjenje brzine ili regenerativno kočenje da biste optimizovali domet vožnje.  
Zoe E-Tech 100% electric
Topografija
Pri vožnji na uzbrdici potrošnja električne energije utiče na domet vožnje. Energiju vraćate kada vozite nizbrdo.  
Zoe E-Tech 100% electric
Vremenski uslovi
Baterija električnih vozila omogućava maksimalni domet vožnje od 395 km leti i 250 km zimi.  
* Simulator pokazuje procjenu autonomije Zoe E-Tech 100% electric u stvarnoj situaciji i može da premaši sertifikaciju provedenu prema WLTP protokolu.

Napunite svoj Zoe E-Tech 100% electric

Kod kuće
Kod kuće
Brzo napunite svoj Zoe E-Tech 100% electric kod kuće tako što ćete da ugradite Električni kućni punjač od 7,4 kW*. Kada je priključen kabl za punjenje koji dolazi s vozilom, vozilo možete da napunite od 0 do 100 % za 9 sati i 25 minuta. 

* Stanicu za kućno punjenje treba da ugradi ovlašćeni stručnjak.
Na poslu
Na poslu
Sve veći broj kompanija ugrađuje mjesta za električno punjenje za svoje zaposlene. Napunite svoj Zoe E-Tech 100% electric kada dođete na posao!
Na javnim mrežama za punjenje
Na javnim mrežama za punjenje
Uz standardni Caméléon™ punjač, napunite akumulator do 100% za 3 sata na mjestima za punjenje od 22 kW u šoping-centrima, na parkinzima u centru grada ili duž javnih puteva.
Na autoputu
Na autoputu
Planirate da otputujete za vikend? Nemojte da gubite vrijeme! Uz naš novi punjač na jednosmernu struju, maksimalno iskoristite mjesta za brzo punjenje. 

Vaš Zoe E-Tech 100% electric može da se napuni za domet vožnje do 150 km (u zavisnosti od uslova vožnje) za samo 30 minuta. To je dovoljno vremena za pauzu za kafu!

Simulirajte vrijeme punjenja vašeg vozila Zoe E-Tech 100% electric

U zavisnosti od baterije, motora i opreme za punjenje.

Jednostavno isplanirajte i kontrolišite postupak punjenja

Zahvaljujući povezanim uslugama Renault CONNECT i Combo CCS utičnici vašeg vozila Zoe E-Tech 100% electric, s lakoćom upravljajte svojim punjenjem.
Zoe E-Tech 100% electric
Daljinsko upravljanje vozilom
Pomoću aplikacije My Renault daljinski provjerite nivo baterije, zakažite punjenje izvan gužve i isplanirajte svoje putovanje, uključujući zastanke i lokacije stanica za punjenje. Pronađite svoju rutu na 9,3-inčnom zaslonu vozila Zoe E-Tech 100% electric.      
Zoe E-Tech 100% electric
Uživajte u svestranosti različitih načina za punjenje
Kombinovani priključak CCS je praktično smješten iza logotipa na rešetki vozila Zoe E-Tech 100% electric. Možete ga priključiti na sve stanice za punjenje u Evropi.    
Zoe E-Tech 100% electric
Vozite bezbrižno
Pregledajte obližnje područje, pronađite dostupne stanice za punjenje i upravljajte svojom rutom, diktirajte SMS poruku ili reprodukujte omiljenu muziku... Pomoću sistema Renault EASY LINK iskoristite prednosti niza funkcionalnosti koje su dizajnirane da vam pomažu tokom putovanja.      

Povećajte domet vožnje

Zoe E-Tech 100% electric je opremljen tehnologijama koje se jednostavno upotrebljavaju i koje su ključni alat za optimizaciju dometa vožnje.
Alat za uštedu energije
Alat za uštedu energije nalazi se s desne strane 10-inčnog zaslona za vozača i obavještava vas da li trošite ili obnavljate energiju. Upravljajte potrošnjom energije u stvarnom vremenu kako biste poboljšali domet vožnje.    
ECO način vožnje
ECO način vožnje vam omogućava optimizovanje potrošnje energije. Funkcioniše na određenim sistemima vozila koje troše puno energije (grejanje, klima-uređaj, dinamičnija vožnja i sl.) i pri određenim postupcima u vožnji.  
Postavljanje temperature u putničkoj kabini unaprijed
Očuvajte domet vožnje pomoću grejanja ili hlađenja unaprijed. Dok je vozilo priključeno možete koristiti EASY LINK za postavljanje željene temperature u vrijeme polaska. Pomoću pametnog telefona možete unaprijed da postavite klimatizaciju na ciljanu temperaturu od 21 °C.    

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE ZOE E-TECH 100% ELECTRIC?