Audio sistem


Harman Kardon hi-fi

Renault Austral
audio iskustvo - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Sveobuhvatni audio doživljaj
Zvučnici audio sistema Harman Kardon su posebno dizajnirani za Austral. Odlkikuju se odlikuju naprednom tehnologijom zvuka koja se prilagođava vašem okruženju. Da bi uživanje u muzici bilo potpuno, na raspolaganju su vam i različita podešavanja zvuka.
surround - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Surround zvučnici
Kompaktne veličine, izrađen od vrlo izdržljivog aluminijuma i dizajniran za široko pokrivanje srednjih i visokih frekvencija. Poboljšavaju stabilnost zvuka i daju prirodan, impresivan zvuk za putnike na prednjim i zadnjim sjedištima.
Dubokotonski zvučnik - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Dubokotonac
Jedinstvena tehnologija koja smanjuje težinu i veličinu dubokotonskog zvučnika uz postizanje izuzetno visokih performansi u niskofrekventnom području. Ovaj kompaktni dizajn omogućen je otvorom u šasiji u koji je umetnuta pregrada, što omogućava kompenzaciju za spoljašnji vazdušni pritisak.
visokotonci - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Visokotonci
Dizajnirani su sa visokokvalitetnom fleksibilnom kupolom od tkanine za meku i detaljnu reprodukciju do najviših čujnih frekvencija.
niskotonci - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Niskotonci
Optimizovani su za dinamičku reprodukciju basova i podržavanje srednjeg zvučnog pojasa. Dizajnirani su za rad u tandemu sa dubokotonskim zvučnikom radi reprodukcije niske distorzije.
Prednja središnja jedinica - Harman Kardon - Renault Austral E-Tech full hybrid
Središnji zvučnik u prednjem dijelu
Prednja središnja jedinica je optimizovana za dinamičku reprodukciju basova i podržavanje srednjetonskog opsega. Dizajniran da radi u tandemu sa ECS dubokotoncem za reprodukciju savršenih basova.
DA LI STE SPREMNI DA VOZITE AUSTRAL E-TECH FULL HYBRID?