KOLEOS

SUV vozilo robusno spolja i prefinjeno unutra
Renault KOLEOS
DIZAJN
Osjetite snagu SUV vozila
Robusni profil, prefinjena unutrašnjost i harizma koja čini razliku. Novi KOLEOS pokazuje svoj karakter da bi vam ponudio još više udobnosti i bio vam pri ruci. Pokažite svoj stil.
Renault KOLEOS
Upadljiv prednji kraj
Opremljen prednjom maskom istaknutog profila, hromiranim detaljima na braniku, svjetlima za maglu i zaštitom podvozja, novi KOLEOS je spreman za pustolovine. Kao i vi!
Renault KOLEOS
18-inčni i 19-inčni aluminijumski naplatci
… koji novi KOLEOS čine još privlačnijim.
Renault KOLEOS
LED svjetlosni potpis
Izdvojite se iz gomile! Uz kultni Renaultov LED svjetlosni potpis u obliku slova C robustan i privlačan izgled novog vozila KOLEOS pomaže vam da se izdvojite iz gomile.
Renault KOLEOS
Potpuno udoban putnički prostor
Zahvaljujući preklopivoj zadnjoj klupi, novi KOLEOS se ističe najvećim prostorom za noge u kategoriji, a da pri tom nije smanjen kapacitet prtljažnika. Novi KOLEOS vam želi dobrodošlicu u potpuno udobnu unutrašnjost.
Renault KOLEOS
Prefinjen ambijent
Upečatljiv dizajn, kvalitetni materijali, kožne navlake sa prošivima i hromirani dodaci sa satenskom završnom obradom... Udobno se smjestite i uživajte u prefinjenom abijentu.

MOTORI
Budite spremni za pustolovine
Renault KOLEOS
Pravi 4x4 pogon
Spremni za skretanje sa utabanog puta? Sa 4x4 pogonom novi KOLEOS ističe svoju istinsku prirodu.

Otkrijte njegovu prilagodljivost svim terenima u kombinaciji sa novom generacijom motora koji spajaju svoju ekonomičnu potrošnju goriva i performanse.

Pomjerite granice!
Renault KOLEOS
Dorastite svakom izazovu
Neka vam svaki dan bude nova pustolovina. Skrenite s utabanog puta s tehnologijom All Mode sa pogonom na 4 točka. Jednostavno mijenjajte način rada: pogon na 2 točka, automatski način i pogon na 4 točka - i odaberite način vožnje koji vam najviše odgovara.
Renault KOLEOS
2 motora Blue dCi
Otkrijte novu generaciju motora Blue dCi dizajniranih da bi sjedinili performanse i smanjenje emisijie štetnih materija:

Blue dCi 150 X-Tronic: Ovaj motor sa prednjim pogonom osigurava laku i fluidnu vožnju, i zavodi vas svojom svestranošću i uštedom goriva.

Blue dCi 190 X-Tronic sa tehnologijom All Mode i sa 4x4 pogonom: ovaj motor u kombinaciji sa mogućnostima promjene brzina pruža najbolje performanse i uživanje u vožnji. Reaktivan u svim stepenima prijenosa, za duga putovanja i terenske vožnje.

VERZIJA

Novi KOLEOS INITIALE PARIS

Pripremite se za jedinstveni doživljaj!
Probudite svoja čula
Ekskluzivna metalik boja Amethyst Black, 19-inčni naplatci sa dijamantnom obradom, prilagodljivi ventilacioni otvor, presvlake od Nappa kože sa prošivima...

Otkrijte novu interpretaciju novog vozila KOLEOS INITIALE PARIS i prepustite se njegovom prefinjenom ugođaju.