MEGANE GrandCoupé

Još zavodljiviji i napredniji
Megane Sedan
DIZAJN
Primamljiva i sofisticirana limuzina
Sa svojim sportskim profilom, redizajniranim prednjim dijelom, istaknutim hromiranom rešetkom, svjetlosnim potpisom u obliku oblika C, naplatcima točkova od 16", 17" i 18 ", kao i elegantnom, hi-tech unutrašnjošću, Megane GrandCoupe će sigurno izazvati pravu pomamu. Spremite se da vas očara!
Megane GrandCoupe
Elegantan i dinamičan stil: s prednje strane ...
Njegov redizajnirani prednji kraj, istaknut hromiranom rešetkom i kultnim potpisom Renault C-Shape osvjetljenja, deo je onoga što Megane GrandCoupe čini tako jedinstvenim.
Megane GrandCoupe
... i od pozadi.
Sa svojim crnim zadnjim odbojnikom, pojačanim hromiranim dodacima, Megane GrandCoupe je izvanredan iz svakog ugla!
Megane GrandCoupe
Panoramski krov
Nikad ne propustite divan pogled! Poboljšajte svoje putovanje i razgledajte sve znamenitosti kroz panoramski krov.
Megane GrandCoupe
Megane GrandCoupe enterijer Techno-cockpit
Prilagodljiv "tehno-kokpit"
Easy Link 9,3 "multimedijalni ekran, 10,2" prilagodljivi ekran vozača, retrovizor bez okvira, svjetla dobrodošlice i još mnogo toga. Zakoračite u kabinu i povežite se s modernim kokpitom.
Megane GrandCoupe enterijer
Besprijekoran interijer
Hromirani detalji, obloge sa satenskim efektom, ukrasni elementi od brušenog aluminijuma, presvlaka "titan black" sa srebrno sivim završnim šavom i još mnogo toga. Megane GrandCoupe ima smisao za detalje.

Iskustvo u vozilu

Tehnologija na koju se lako navikne

Easy Link sistem - Megane GrandCoupe
Easy link multimedijski sistem
Da li ste spremni za povezano iskustvo kakvo nikada prije niste vidjeli? Uz vaš multimedijalni sistem s jednostavnom povezivanjem - kompatibilan s Android Auto ™ i Apple CarPlay ™ - imate jednostavan pristup svom multimedijalnom univerzumu sa 9,3-inčnog središnjeg ekrana u vašem Megane GrandCoupe.
Multi-sense sistem -  Megane GrandCoupe
Multi-sense
Uz MULTI-SENSE možete odabrati između 8 postavki ambijentalne rasvjete i 4 načina vožnje (MySense, Eco, Comfort i Sport), tako da možete prilagoditi svoje putovanje svom raspoloženju i potrebama: zvuk motora i odzivnost, upravljanje i konfiguracija zaslona za vozača itd.
Megane GrandCoupe - pomoć u vožnji
Renault EASY DRIVE – sistemi za pomoć u vožnji
Naše inovativne tehnologije omogućuju jednostavno upravljanje i povećavaju svakodnevnu sigurnost: Stop & Go prilagodljivi tempomat, Easy Park Assist, upozorenje na izlazak iz saobraćajne trake, AEBS sistem aktivnog kočenja u slučaju nužde s detekcijom pješaka, upozorenje na umor, prednji zaslon, kartica slobodne ruke i dr.

DA LI STE SPREMNI DA VOZITE MEGANE GRANDCOUPE?