MEGANE Conquest

Hibrid po prirodi!
Megane Conquest - Hibrid po prirodi
POGON

TIH, ODZIVAN I AGILAN - SINONIMI ZA E-TECH TEHNOLOGIJU

MEGANE CONQUEST E-TECH HIBRID
Inspirisana automobilizmom, hibridna tehnologija E-Tech je savršen spoj performansi i efikasnosti. U gradu uvijek počnite da vozite na električni pogon i neka do 80 % putovanja bude na električni pogon. Smanjite potrošnju goriva do 40 % u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom! * 

Regenerativno kočenje automatski puni bateriju vašeg vozila Megane Conquest E-Tech hibrid dok vozite. Uživajte u prijatnoj vožnji nezavisno o uslovima uz odzivno, oštro ubrzanje. Megane Conquest E-Tech hibrid se prilagođava tako da ispuni sve vaše vozačke potrebe radi optimalne svestranosti.

u WLTP urbanom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

UDOBNOST I TEHNOLOGIJA

VLADAJTE PUTEM IZ UDOBNOSTI VISOKOTEHNOLOŠKE KABINE

MEGANE Conquest - Povećajte vaše zadovoljstvo u vožnji
15 sistema za pomoć u vožnji Easy Drive
Saputnik na autoputu i u saobraćajnim gužvama, upozorenje na saobraćaj iza vozila i Easy Park Assist samo su neke od karakteristika i sistema osmišljenih da povećaju udobnost i sigurnost vaše vožnje. To i mnogo drugog je dostupno preko sistema za pomoć u vožnji Renault Easy Drive, što vam vam pomaže da upravljate na svojim putovanjima sa 10,2-inčnog prilagodljivog zaslona za vozača. Jeste li spremni da napravite prvi korak prema vožnji bez vozača?
MEGANE Conquest
Multimedijalni sistem Easy Link

Pomoću ovog multimedijalnog sistema, kompatibilnog s aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™, jednostavno povezujete svoj pametni telefon i pristupate svim svojim aplikacijama i umreženim uslugama sa 9,3-inčnog središnjeg zaslona u svom vozilu Megane Conquest. 
MEGANE Conquest
MULTI-SENSE
Zvuk motora i odzivnost, upravljanje, izbor ambijentalne rasvjete i konfiguracija zaslona za vozača... Odaberite jedan od 3 dostupna načina vožnje (MySense, Eco i Sport) i prilagodite svoja putovanja pomoću sistema za prilagođavanje MULTI-SENSE.
MEGANE CONQUEST