Prerade

NOVI RENAULT EXPRESS VAN

Olakšate svoju svakodnevicu uz naša rješenja za profesionalce
TERETNI PROSTOR
Express Van - Rotirajuća mrežasta pregrada sa preklopnim suvozačevim sjedištem
Rotirajuća mrežasta pregrada sa preklopnim suvozačevim sjedištem
Utovarite do 3,7 m3 tereta i iskoristite dodatnu utovarnu dužinu (do 2,36 m) sa rotirajućom mrežastom pregradom i preklopivim suvozačevim sjedištem.   
Express Van - Povećan teretni prostor
Povećan teretni prostor
Da li prevozite težak teret? Odlučite se za povećani teretni kapacitet do 780 kg*.  
Express Van - Dvoja bočna klizna vrata
Dvoja klizna bočna vrata
Dvoja bočna klizna vrata čine vaš svakodnevni život jednostavnijim jer omogućavaju lakši pristup teretnom prostoru vašeg vozila Express Van.
Express Van - utičnica 12V
Utičnica 12V
Da li treba da koristite ili napunite mobilni uređaj u teretnom prostoru? Nema problema! U zadnjem dijelu vašeg vozila Express Van nalazi se lako dostupna utičnica od 12V.   
Express Van - dodatne brave
Dodatne brave
Teret koji vozite može da bude veoma vrijedan. Stoga izaberite naše dodatne ojačane brave.   
Express Van - LED osvijetljenje
LED osvijetljenje
LED osvijetljenje je tri puta jače od običnog. Osvijetljenost tovatnog prostora je poboljšana da biste i danju i noću mogli da radite u najboljim uslovima.
* dostupno samo u pojediinim verzijama
ZAŠTITA UNUTRAŠNJOSTI
Express Van - Neklizajući drveni pod
Neklizajući drveni pod
Odaberite prilagođenu neklizajuću oblogu (9 mm) za zaštitu poda svog vozila Express Van.  
Express Van - Komplet drvenih obloga
Komplet drvenih obloga
Zaštitite teretni prostor svog vozila Express Van kompletom prilagođenih drvenih obloga. Neklizajući drveni pod (9 mm) i bočne obloge (5 mm) bez lukova za točkove štite pod, gornje dijelove bočnih zidova i zadnja vrata.  
Express Van - Gumeni zaštitni tepisi
Gumeni zaštitni tepisi
Zaštitite svoj Express Van od nečistoća praktičnim i robusnim gumenim oblogama.  
Express Van - Plastične obloge i mjesta za odlaganje
Plastične obloge i mjesta za odlaganje
Zaštitite unutrašnjost vrata i panela svog Express Van plastičnim oblogama. Optimizujte prostor mjestima za odlaganje koja su ugrađena u klizna vrata vozila radi praktičnosti.  
PRIČVRŠĆIVANJE I VUČA
Express Van - Do 10 prstenova za pričvršćivanje
Do 10 prstenova za pričvršćivanje
Pričvrstite i stabilizujte teret u svom Express Van. Iskoristite 6 podnih prstenova za pričvršćivanje kao standard i 4 na bočnim stranama.  
Express Van - Standardna vučna kuka sa prstenom od 13  zubaca
Standardna vučna kuka sa spregom od 13 pinova
Da li vam je potrebno više prostora? Pomoću kuke za vuču vaš Express Van može da vuče prikolicu. Sistem za kontrolu stabilnosti kuke za vuču sprječava zanošenje i tako čini da vaša putovanja budu sigurnija.
MOTOR I TRAKCIJA
Express Van - Pojačano prianjanje
Pojačano prianjanje
Da li treba da prođete blatnjavo gradilište ili teško prohodan put? Bez brige! Pojačano prianjanje je poboljšana karakteristika ESC-a. U kombinaciji sa gumama za sva godišnja doba, pojačaće prianjanje vašeg vozila i trakciju u vožnji i pri niskim brzinama na mekim i rastresitim podlogama sa slabim prianjanjem (prašina, pijesak, snijeg, mokra podloga itd.). Aktivno je do brzine od 50 km/h. Možete da ga aktivirate ručno i da nastavite svojim putem bez proklizavanja ili zaglavljivanja.  
Express Van - Zaštitna obloga ispod motora
Zaštitna obloga ispod motora
Da li često vozite gradilištima ili teško prohodnim putevima? Zaštitite motor svog Express Van vozila zaštitnom oblogom.  
Express Van - Ograničivač brzine
Ograničavač brzine
Po potrebi možete da koristite kontinuirani ograničavač brzine (postavljen na 30, 90, 100, 110, 130 km/h) da biste ograničili brzinu svog vozila, što smanjuje potrošnju goriva.  

Otkrijte naše posebne prerade koje odgovaraju vašem poslovanju

PRIJEVOZ ROBE
Hladnjača
Ispunite uslove za očuvanje kvarljive robe i posebnih proizvoda u vašem Express Van vozilu. Ugradite izotermnu ili rashladnu ćeliju koja je u skladu sa važećim standardima i propisima.  
GRAĐEVINARSTVO I ZANATI
Express Van- pokretna radionica
Pokretna radionica
Optimizujte tovarni prostor da biste dobili više prostora za odlaganje. Imajte svoj alat i opremu nadohvat ruke i još mnogo toga. Pretvorite svoj Express Van u pravu pokretnu radionicu radi veće praktičnosti i produktivnosti.  
Pick-up Express Van
Pick-up
Uređivanje okoline, saradnja sa lokalnom upravom, građevinske firme itd. Pretvorite svoj Express Van u vozilo za odvoženje ili kiper za prijevoz građevinskog otpada, zemlje, biljaka ili drugog gabaritnog otpada.