Potpuno novi Renault CLIO

Oprema

UDOBNOST I ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI
Ponovo otkrijte luksuz…
Redizajniran do najsitnijih detalja putnički prostor potpuno novog vozila CLIO donosi maksimalnu udobnost za putnike i više raspoloživog prostora. Njegova pametna kabina raspolaže najinovativnijim dostupnim tehnologijama da obezbijedi stimulativno putovanje.
Renault CLIO
Prilagodljivi 7" ekran za vozača
Potpuno novi CLIO ima novi 7” ekran za vozača. Potpuno je prilagodljiv tako da može prikazati sve najvažnije informacije o vožnji.  
Renault CLIO
Audio sistem BOSE®
Audio sistem BOSE® Renault i BOSE su osmislili inovativni audio sistem za potpuno novi CLIO. Uživaćete u besprijekornom muzičkom doživljaju koji vam donosi audio sistem BOSE® sa 8 zvučnika i savršeno integrisanim Fresh Air subwooferom.   
Renault CLIO
MULTI-SENSE
Prilagodite svoj potpuno novi CLIO da odgovara vašem raspoloženju sa MULTI-SENSE. Na raspolaganju su vam tri načina vožnje i osam boja ambijentalnog osvijetljenja.
Renault CLIO
Renault CLIO – kartica „slobodne ruke“
Otvorite, pokrenite i zaključajte vaš potpuno novi CLIO sa najvećom lakoćom. Kada se približite vašem malom automobilu, on će vas dočekati uključivanjem svijetala i automatskim rasklapanjem retrovizora.
Renault CLIO
Automatska parkirna kočnica
Automatska parkirna kočnica olakšava vam život. Aktivira se automatski kada zaustavite motor i otpušta se kada ga pokrenete.
Renault CLIO
Prostrani prtljažnik
Potpuno novi Renault CLIO ima najveći prtljažni prostor u svojoj klasi zapremine od 391L. Zahvaljujući mobilnom podu, možete da izaberete konfiguraciju prtljažnika koja najviše odgovara vašim potrebama, a kada se zadnja sjedišta preklope dobijate ravan pod.
Renault EASY CONNECT
… iskoristite sve mogućnosti povezivanja…
Sa najvećim ekranom u svojoj klasi, vaš potpuno novi CLIO povezuje se bez napora za potpunu bezbrižnost i još više uživanja tokom putovanja.
Renault CLIO
Novi sistem EASY LINK
Novi ugrađeni sistem EASY LINK je prilagodljiv, jednostavan za upotrebu i intuitivan multimedijalni sistem sa 9.3" ekranom visoke rezolucije osjetljivim na dodir.
Renault CLIO
Vaš pametni telefon u središtu potpuno novog vozila CLIO
Aplikacije pametnog telefona možete prikazati na ekranu EASY LINK vašeg potpuno novog vozila CLIO što uključuje i aplikacije Android Auto™ i Apple Carplay™. Koristite glasovno upravljanje pametnog telefona ili veliki ekran sistema EASY LINK.
Renault CLIO
Google pretraživanje adresa
Želite da isplanirate putovanje u Berlin ili izaberete italijanski restoran u Parizu? Pronađite pravu destinaciju koristeći detaljne Google informacije o preko 100 miliona interesnih tačaka.
Renault CLIO
Auto ažuriranje – iskoristite automatsko ažuriranje
Zahvaljujući usluzi Auto-Update, EASY LINK sistem vašeg potpuno novog vozila CLIO ažurira se automatski za period od 3 godine. Budući da se 15% puteva mijenja svake godine, iskoristite prednosti najnovijih dostupnih mapa tako da možete putovati bezbrižnije u svom potpuno novom vozilu CLIO.
Renault EASY DRIVE
… učinite vožnju jednostavnijom…
Inovativne ugrađene tehnologije potpuno novog vozila CLIO su uz vas svake sekunde, za bezbrižno iskustvo vožnje!
Renault CLIO
Asistent na putu ili u saobraćajnoj gužvi
Jedinstvena inovacija u svojoj klasi, potpuno novom vozilu CLIO omogućava da ostane u sredini svoje trake i kontroliše brzinu do potpunog zaustavljanja vozila u skladu sa uslovima u saobraćaju. Ovaj asistent obezbijeđuje bezbrižnost tokom vožnje autoputem ili u saobraćajnim gužvama.
Renault CLIO
360° kamera
Potpuno novi CLIO ima četiri kamere koje vam omogućavaju da vidite svih 360° oko vozila. Manevrišite bez napora i zaštitite neodoljivi izgled vašeg potpuno novog CLIO vozila!
Renault CLIO
Parkiranje slobodnih ruku
Savršeno se paralelno parkirajte za tren zahvaljujući funkciji Easy Park Assist. Paralelno, parkiranje unazad i pod uglom… Potpuno novi CLIO osvaja bilo koje parking mjesto!
Renault CLIO
Renault LED Pure Vision
Potpuno novi CLIO je oprijemljen snažnim Full LED Pure Vision prednjim svjetlima koja automatski prebacuju između dugih i kratkih svjetala da bi se postigla bolja vidljivost.
Renault CLIO
Tempomat sa ograničavačem brzine
Odredite brzinu vožnje ili maksimalnu brzinu. Kontrole na upravljaču omogućavaju podešavanje brzine za tren.
SIGURNOST
… i vozite u potpunoj sigurnosti.
Potpuno novi CLIO ima najnovije tehnologije koje obezbijeđuju maksimalnu sigurnost.
Renault CLIO
Aktivno naglo kočenje
Potpuno novi CLIO je vaš anđeo čuvar, pazeći na saobraćaj i iznenadne situacije. Naglo kočenje, istrčavanje pešaka na put... Mali automobil na to će vas upozoriti i automatski zakočiti u slučaju potrebe.
Renault CLIO
Pomoć za zadržavanje u saobraćajnoj traci
Prevencija je najbolji oblik sigurnosti. To je razlog zašto – počevši od Life verzije – potpuno novi CLIO posjeduje sisteme koji vas upozoravaju kada napustite svoju voznu traku i pruža aktivnu pomoć za zadržavanje u traci. Na ovaj način, mali automobil vas štiti ukoliko vaša pažnja na trenutak popusti tokom dugih vožnji.
Renault CLIO
Maksimalna sigurnost u putničkom prostoru
Da bi obezbijedili sigurnost putnika u slučaju nesreće, naši stručnjaci su mislili na sve: ojačana struktura, šest vazdušnih jastuka, naslon za glavu sa zaštitom od trzajnih povreda, pojasevi sa zatezačima i limiterom zatezne sile.
Renault CLIO
Prepoznavanje saobraćajnih znakova
Kamera prepoznaje saobraćajne znakove tokom čitavog putovanja. Na taj način potpuno novi CLIO vas na instrument tabli upozorava na ograničenje brzine.
Renault CLIO
Upozorenje na vozila u mrtvom uglu
Potpuno novi CLIO otkriva prisustvo vozila koja su ušla ili su u blizini mrtvog ugla i na to vas upozorava svjetlom upozorenja na retrovizorima.
Novi Renault CLIO

Dodatna oprema

DIZAJN
.
Pretvorite vaš potpuno novi CLIO u automobil koji odgovara vašem ukusu…
Prilagodite izgled vašeg malog automobila da vam najbolje odgovara i dodajte mu još više elegancije i originalnosti.
Renault CLIO
Ambijentalno osvijetljenje ispod karoserije
Više se nećete suočavati sa slabo osvijetljenim parkiralištem! Kada se približite vašem malom automobilu jednostavno pritisnite kontrolu, potpuno novi CLIO će zasvijetleti.
Renault CLIO
Shark antena
Dodajte sportsku notu ovom antenom koja je besprijekorno integrisana u linije vašeg potpuno novog vozila CLIO.
Renault CLIO
Asortiman pragova vrata
Zaštitite dno vrata vašeg malog automobila sa stilom. Kod verzija sa pozadinskim osvijetljenjem rasvjeta se uključuje otvaranjem vrata.
PRIJEVOZ
… ili prevozite sa još većom lakoćom…
Sa potpuno novim vozilom CLIO možete poneti sve što želite, gde god želite, i putovati u potpunoj slobodi.
Renault CLIO
Paket kuka za vuču bez alata
Uživajte u sistemu za vuču bez alata koji je dostupan za upotrebu za samo nekoliko sekundi, za vuču i transport vaše opreme.
Renault CLIO
Aluminijumski krovni nosači
Idealni za nosače za bicikle, nosače za skije ili krovne kofere, a istovremeno povjećavaju utovarni kapacitet potpuno novog vozila CLIO.
Renault CLIO
Krovni kofer
Praktičan, estetski i čvrst, povjećava utovarni kapacitet vašeg malog automobila. Neizostavan za putovanja bez kompromisa!
ZAŠTITA
.
... i ostanite zaštićeni...
Priuštite sebi prilagođenu zaštitu besprijekornog kvaliteta.
Renault CLIO
Paket za zaštitu karoserije
Efikasno zaštitite boju vašeg potpuno novog vozila CLIO od malih udaraca ili ogrebotina.
Renault CLIO
Premium patosnice
Napravljene po mjeri i lake za održavanje, jednostavno se pričvršćuju dvijema sigurnosnim kopčama i ne ometaju pedale za potpunu zaštitu poda.
Renault CLIO
Presvlake za sjedišta
Lako se postavljaju i čiste, savršeno štite originalne presvlake vašeg potpuno novog vozila CLIO i daju mu dodatnu notu osobenosti.
UDOBNOST U VOZILU
... ne zaboravljajući na udobnost.
Njegove funkcionalne karakteristike savršeno odgovaraju potpuno novom vozilu CLIO.
Renault CLIO
Bežični punjač za pametne telefone
Jednostavno napunite vaš pametni telefon tako što ćete ga postaviti na punjač smješten na centralnoj konzoli.
Renault CLIO
Prednji naslon za ruku
Uživajte u poboljšanoj udobnosti vožnje i dodatnom prostoru za skladištenje.
Renault CLIO
Paket Focal
Što se tiče zvuka, kompletan asortiman Focal zvučnika će zadovoljiti potrebe ljubitelja muzike koji žele da uživaju u neuporedivom kvalitetu zvuka.