TRAFIC Putnički

Samopouzdan stil

Dinamičan i robustan stil

Dizajn spoljašnosti

ROBUSNOST
TRAFIC Putnički ima dinamičan i robustan stil.
DINAMIČNOST
Zategnute linije i robustan dizajn čine profil TRAFIC Putničkog dinamičnim.
IZRAŽAJAN STIL
Izražajan i odlučan prednji deo dobio je povećan, uspravan znak kakav je prisutan u celoj gami komercijalnih vozila. Svjetla su izdužena i izražajna, a širok prednji branik odlično štiti.Veliki otvor za vazduh i lajsna u boji karoserije završni su detalji koji mu daju otmenost.
DELIMIČNI PAKET OPREME U BOJI KAROSERIJE
Ovaj paket uključuje prednji branik koji je delimično u boji karoserije, vertikalne bočne zaštitne lajsne pozadi i masku za zaštitne lajsne u boji karoserije.
CEO PAKET OPREME U BOJI KAROSERIJE
Ovaj je automobil izražajnog stila zahvaljujući ovom paketu koji uključuje prednji branik koji je delimično u boji karoserije, masku s hromiranim dodatkom i sjajnom crnom lajsnom, vertikalne bočne zaštitne lajsne pozadi, masku za zaštitnu lajsnu i retrovizore u boji karoserije.
UKRASNI POKLOPCI TOČKA MAXI 16"
Jednostavni i elegantni ukrasni poklopci točka od 16" (serijski na nivou opreme Confort).
ALUMINIJSKI NAPLATCI OD 17" CYCLADE
Aluminijumski naplatci od 17" za dinamičan i izražen stil (serijski na nivou opreme Dynamique).

Udobna unutrašnjost

Dizajn unutrašnjosti

Zahvaljujući posebnoj pažnji posvećenoj pri njihovom oblikovanju, sjedišta u novom TRAFIC Putničkom nude izuzetnu bočnu potporu tijelu. Svako će naći svoj idealni položaj za vožnju zahvaljujući optimalnom podešavanju sjedišta (po visini, uzdužno i u leđnom dijelu) kao i upravljača (po visini i dubini).

TRAFIC Putnički, spojite posao i zadovljstvo